5 червня 2019 23:11
7

Роман ЗОЗУЛЯ: "Когда Коломойский потерял "Укрнафту", ему стало не до футбола"

Форвард Альбасете Роман Зозуля розповів про ситуацію з заборгованістю щодо зарплати в Дніпрі.


"Я домігся розмови з Коломойським, коли переходив у Бетіс. Збори були в Голландії, Русол зібрав усіх і сказав: "Хлопці, хороша новина, Ігор Валерійович всім віддасть гроші. Крім Зозулі". Сказав, що зі мною окрема буде розмова.
Коли контракт з Бетісом вже був на руках, я хотів йому зателефонувати і поставити крапку. У підсумку, через одну людину попросив, щоб він відповів мені. В один день дружина додому привезла Макдональдс, я сиджу, гамбургер їм, і тут дзвінок від Ігоря Валерійовича.

Я виплюнув гамбургер, пішов до кабінету, де wi–fi ловить. Я біля роутера стояв з ним розмовляв. Ну, ми поговорили, він сказав, що звичайно мені потрібно йти в Бетіс. Сказав, що гроші всі поверне.

Весь футбол – це і є політика. У нас президент країни з Донецька – Донецьк рулить, президент з Києва – Київ рулить. Коли все почало змінюватися у Коломойського забрали Укрнафту, забрали банк, ще якісь заводи. Людині було не до футболу", – сказав Зозуля програмі Бомбардир.
Рома ,зачем тебе голова ? Я ей по мячу бью ....
ЛооооЛ) с 2009 г. практический каждый день захожу на Динамоманию и вот оставил очередной (не первый и не последний) злостный коммент направленный в сторону всеми "любимого" президента Динамо Киев Игоря Рахмилевича Суркиса - БАН без уведомлений о строках... хоть и всего лишь по ip... Друзья будьте бдительны в своих высказываниях.
Насправді дійсно жодного президента саме з Києва не було, але не в цьому сенс! Сенс у тому, що футбол та й спорт взагалі насправді є політикою, політичною складовою, так би мовити. Що уж далеко ходити? Достатньо згадати, як навіть у Радянському Союзі (!) двобій із шахів (ШАХІВ!!!) між Карповим та Каспаровим сприймався ледь не як політична подія, бо Карпов був увесь від бров до п`ят Совєтскій, а Каспаров був (та й залишається!) прогресивною, вільною людиною, у якої цієї "совєтскості" немає зовсім.
Все проблемы из-за слабоумия.
Роман все правильно говорит, увы Киев это политический полигон для состоявшихся кланов. Надеюсь все поменяется.
Все по делу, только у нас ни одного Президента с Киева не было, видимо самый маленький и недостойный город, что некого найти)
Боже мой, что он несет..