4 червня 2019 22:27

ЧМ-2019 (U-20): переезд сборной Украины в резиденцию в Лодзи и восстановительные процедуры

Сьогодні українська збірна здійснила тригодинний переїзд автобусом до польського промислового міста Лодзь, де буде готуватися до чвертьфінального матчу чемпіонату світу проти команди Колумбії.


Голкіпер синьо-жовтих Андрій Лунін уранці залишив команду й вилетів до Харкова в розташування національної збірної України, де готуватиметься до кваліфікаційних матчів ЧЄ-2020 проти Сербії та Люксембургу. На сніданку ж команда привітала з днем народження тренера воротарів В’ячеслава Кернозенка. \


Фото Андрія Майорова


У Лодзі команда розташувалась у центрі міста, в готелі Ambasador Premium, де вже проживають майбутні суперники — колумбійці, а також команда Сенегалу. Після невеличкого відпочинку підопічні Олександра Петракова вирушили на вечірнє заняття, до тренувального поля команда дісталася за 15 хвилин. Футболісти були поділені на дві групи. Ті, що грали вчора зі стартових хвилин у матчі проти Панами, зробили пробіжку та вправи на розігрів м’язів, інша група виконувала різноманітні ігрові вправи. Саме ж тренування викликало інтерес у колумбійських ЗМІ, які завітали на відкриту частину сесії.


Фото Андрія Майорова


Після завершення заняття на гравців очікували водні процедури — басейн, сауна, джакузі, що дуже важливо у процесі відновлення фізичних та психологічних кондицій після матчу проти Панами.


Нагадаємо, що чвертьфінальний матч проти Колумбії розпочнеться 7 червня о 16.30 за київським часом на Lodz Stadium, який вміщує 18 тисяч глядачів.