3 червня 2019 08:08

Григорий Суркис - Сергею Реброву: "Не каждому классному игроку футбольный Бог дарит возможность испытать себя еще и в роли тренера"

Дорогий Сергію Станіславовичу!


Вітаючи чудового футболіста та чудового тренера з Днем народження, хочу від щирого серця сказати тобі – я пишаюся та дорожу нашою дружбою.

Ім'я Сергія Реброва давно й міцно вписане золотими літерами до когорти зіркових поколінь київського «Динамо», майстерністю яких буде захоплюватися ще не одне покоління його вболівальників.

Не кожному класному гравцю футбольний Бог дарує можливість випробувати себе ще й у ролі тренера. Але вже на стартовому відрізку роботи на новому терені ти зумів на повний голос заявити про себе, залишивши чемпіонський слід в історії рідного клубу, а тепер рішуче взявся за відродження іншої великої команди – «Ференцвароша».

Усе вірно, головне – вплутатися в бій! Так наставляв своїм послідовникам наш легендарний тренер Валерій Лобановський. Сергію, знаючи твою невтомність та максималізм, знаючи, що ти пронесеш через усе життя уроки та принципи цієї унікальної, неповторної людини – твого вчителя, я щиро бажаю тобі творчого задоволення на тренерському шляху.

Продовжуй чемпіонську ходу! Нехай твої команди супроводить Удача, нехай втілюються в життя найзаповітніші твої надії та мрії!

Щастя та здоров'я! Миру та благополуччя в родині!

З повагою,

Григорій СУРКІС