1 червня 2019 23:06

ЧМ-2019 (U-20): целенаправленная подготовка к матчу с Панамой и просмотр финала Лиги чемпионов

Перший літній день збірної України U-20 у польському місті Катовіце розпочався із цілеспрямованої підготовки до гри 1/8 фіналу ЧС проти команди Панами — теоретичного заняття та вечірнього тренування. Сама тренувальна сесія, в якій узяли участь усі без винятку футболісти, пройшла на смарагдовому газоні футбольного комплексу GKS Katovice.


Тепла погода й бадьорий настрій гравців сприяли плідному тренуванню. Як і зазвичай, воно розпочалося з легкої пробіжки та вправ на розігрів м’язів. Далі були вправи на рухливість, реакцію та ігрові серії з награванням тактичних схем.


Увечері всі футболісти пильно стежитимуть за перебігом подій у фінальному матчі Ліги чемпіонів «Тоттенхем» — «Ліверпуль».



На 17.30 завтрашнього дня, 2 червня, у команди заплановане передматчеве заняття на тренувальному полі в містечку Сосновець, 15 хвилин якого будуть відкритими для представників мас-медіа. А перед цим наставник синьо-жовтих та один із гравців команди у конференц-залі Tychy Stadium поспілкуються зі ЗМІ на офіційній передматчевій прес-конференції, яка розпочнеться о 16.30 за місцевим часом.


Нагадаємо, що матч за вихід до чвертьфіналу мундіалю, в якому Україні протистоятиме Панама, відбудеться 3 червня (початок — о 18.30 за київським часом).


Фото Андрія Майорова