31 травня 2019 18:50

Ярослав НАДОЛЬСКИЙ: "Такие игры нас закаляют"

Автор другого забитого м'яча у виїзному матчі з ФК «Львів» Ярослав Надольский розповів про свій гол, перемогу юнацької команди «Динамо» і підвів підсумки сезону:


- Це був дуже важкий сезон, емоції лише позитивні, адже ми довгий час ішли на відстані одного очка від «Шахтаря», тому враження і відчуття неможливо висловити. У нас дуже сильний чемпіонат, такі ігри нас загартовують.


Протягом усього чемпіонату ми зазнали лише однієї поразки від «Карпат» та двічі зіграли унічию із «Шахтарем». На початку сезону наш колектив лише формувався, тому трапилася нічия та поразка, але до середини сезону ми знайшли свою гру, вирівняли ситуацію та надалі йшли без втрати очок.


Програючи «Шахтарю» 0:2 у минулому матчі, відчували, що є сили відігратися. Ми не панікували, хлопці знали, що робити, кожен виконував установку на гру, ми вийшли та реалізували свої моменти.


Перед сьогоднішнім поєдинком нам тренер сказав, що, якщо гратимемо у свою гру та викладатися на усі 100%, ця перемога від нас нікуди не подінеться, усе в наших руках.


Що стосується мого забитого м’яча, звісно, я міг би сказати, що це награна на тренуваннях комбінація (посміхається). А якщо чесно, то звісно, це випадковість: я бачив, що м’яч у ворота не йде, та підставив п’ятку – і він залетів.


Коли я щойно прийшов у команду, відчував певний дискомфорт та невпевненість. Але тренери пояснювали мені,як грати на тій чи іншій позиції, і я вже відчуваю себе значно краще, як футболіст та як член колективу.