25 травня 2019 21:54

ДЮФЛ U-15. "УФК-Днепр" - "Динамо" 0:1

У рамках 18-го туру чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд U-15 (футболісти 2004 року народження) «Динамо» зіграло у Дніпрі з місцевим УФК.


Господарі вийшли на гру з величезним бажанням, адже в разі перемоги могли гарантувати собі третє місце у групі та потрапляння до стикових матчів. Дніпровці багато атакували, тиснули на ворота гостей, але підопічні Андрія Фартушняка та Віктора Мороза надійно зіграли в обороні, при цьому небезпечно вибігаючи у свої атаки. Після перерви на полі з’явилися Горбач та Слесар, яким було надано перепочинок у зв’язку з ротацією, і наприкінці поєдинку саме вони створили взяття воріт. Горбач, який є найкращим бомбардиром бомбардиром команди, забивши 16 м’ячів, заробив штрафний на лівому фланзі й сам же навісив до штрафного майданчика, де з першим ударом Слесаря головою воротар упорався в карколомному стрибку, а от на добивання від Артема, вже ногою, зреагувати не зміг.


От тільки радість від перемоги була зіпсована двома негараздами. Спочатку на 45-й хвилині через травму поле залишив капітан команди Царенко, і сподіваємося, що до стикових матчів він відновиться. А вже після забитого м’яча Горбач проявив зайві емоції, які арбітр оцінив попередженням, що стало для нього другим у матчі, і тепер Ігор пропустить перший стиковий матч.


Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» U-15:

- Незважаючи на те, що гра для нас не мала турнірного значення, хлопці попалися на зайвих емоціях. Той же вилучений Горбач, упевнений, зараз буде їхати додому та плакати в автобусі. Можливо, ця ситуація стане для нього уроком на майбутнє, і в подальшому він так не чинитиме. Що стосується самої гри, то за футбольними компонентами ми ні в чому не поступалися господарям. Єдине, в чому вони, можливо, нас перевершили – це бажання. В іншому ж цілком заслужена наша перемога.


У регулярному чемпіонаті ми обмінялися перемогами з «Шахтарем», але «гірники» в певних іграх виявилися трохи вдалішими. Тому, напевно, наше підсумкове друге місце я назвав би закономірним.


ДЮФЛУ U-15, 18-й тур

«УФК-Дніпро» – «Динамо» – 0:1


«Динамо»: 12. Кочерга, 16. Канаєв, 3. Волковицький (9. Слесар, 36), 7. Філатов, 15. Чубатий, 18. Мельниченко, 6. Пухтєєв, 5. Царенко (23. Корінний, 45), 8. Бенедюк, 21. Поліщук, 10. Давлатов (11. Горбач, 36).


Гол: Слесар (68).

Вилучений: Горбач (68, друге попередження).