25 травня 2019 10:38

Георгий ЦИТАИШВИЛИ: "В любом случае нам необходима победа в матче с Катаром"

Після завершення переможного поєдинку ЧС-2019 (U-20) проти команди США один із лідерів збірної України Георгій Цітаішвілі прокоментував перебіг подій на футбольному полі.


— У стартові хвилини гри команда США виглядала краще. Чим можеш це пояснити?


— Перший матч дається важко. Слава Богу, ми вийшли із цієї ситуації і змогли змінити перебіг подій у другому таймі. У перерві наші тренери указали на наші огріхи й дали нам ще більше мотивації. Тому й вийшла ліпша гра. Добре, що ми перемогли, проте є й помилки в наших діях, які ми обов’язково будемо розбирати на теоретичних заняттях. Уже завтра розпочнемо підготовку до наступного матчу.


— Як себе почуваєш у фізичному плані, міг би відіграти повністю весь матч?


— Усе нормально… Те, що мене замінили, мабуть, спричинено тим, що тренерський штаб хотів освіжити гру. Головне, що команда здобула переможний результат.


— Збірна Сполучених Штатів Америки чимось здивувала?


— Якщо чесно, то ні. Особисто я очікував від них більшого. Можливо, через те, що ми думали, що їхній рівень значно вище, у нас і не вийшли стартові хвилини. Десь боялися, десь, можливо, переживали, усе ж таки чемпіонат світу… Потім побачили, що не такі вони й сильні, й почали грати у свій футбол.


— Наступний матч — проти збірної Катару, який у першому турі поступився Нігерії — 0:4…


— Спочатку треба розібрати матч зі збірною США, а вже потім готуватися до наступного суперника. У будь-якому випадку нам необхідна перемога.