24 травня 2019 22:24

Владислав ОГИРЯ: "Десна" не может прийти в себя с того момента, когда не попала в первую шестерку"

Матч з «Ворсклою», через перебір карток, пропустив капітан «Десни» Денис Фаворов. У підсумку з капітанською пов’язкою на гру нашу команду вперше вивів півзахисник Владислав Огіря. Ми запитали у заступника капітана про враження від матчу, причини поразки та психологічний стан напередодні бою зі столичним «Арсеналом».


– На матч з «Ворсклою» Ви вперше вивели «Десну» в якості капітана. Що відчували та чи додавало це Вам відповідальності?


– Справа не у пов’язці. Може виводити й капітан, й віце-капітан. Відповідальність кожен має відчувати незалежно від того є пов’язка на рукаві, чи ні.


– У другому таймі «Десна» грала активніше за полтавчан. Чому, на Вашу думку, не вийшло забити?


– Трохи не пощастило. Другий тайм у нас вийшов краще, тому що «Ворскла» підсіла. Вони явно хвилювалися за результат та віддали нам простір. Напевно, для того щоб забити не вистачило трохи майстерності, фарту. Це був не наш день.


– Який психологічний та фізичний стан у команді, та наскільки важко грати через два дні на третій?


– Психологічний стан… Ми не можемо прийти в себе з часу гри зі «Львовом». Тоді ми не потрапили у першу шістку. Тому фактично провалюємо турнір другої шістки. Так, можна виділити деякі матчі, в яких ми перемагали. А все що ми програли – це тільки наша провина.


Фізичний стан… Важкувато грати на третій день, але тут на першу роль виходить психологія. Матч можна виграти на емоціях, а як таких емоцій, свіжих емоцій, у нас не знайшлося.


– Як думаєте, зараз «Десна» зможе перемогти «Арсенал-Київ»?


– Гарне питання, на яке дасть відповідь тільки гра у суботу. У кожному матчі ми налаштовуємося на перемогу, але не завжди виходить.