24 травня 2019 17:38

Андрей БОГДАНОВ: "Арсенал" - принципиальный соперник для меня"

Колишній півзахисник «Арсеналу», а нині гравець «Десни», в інтерв'ю прес-службі столичного клубу поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі з «канонірами» і згадав свій найбільш пам'ятний матч у футболці «червоно-синіх».


- З яким настроєм «Десна» готується до матчу з «Арсеналом»?


- Готуємося до матчу з бойовим настроєм, налаштовуємося на хорошу гру. Звичайно, неприємно програвати, але життя триває. Робимо висновки, постараємося виправити ситуацію в найближчому матчі.


- Кубок Престижу - головна мета вашої команди?


- Хочеться посісти перше місце в другій «шістці», але якби ця позиція давала б шанс зіграти в плей-офф з п'ятою командою першої «шістки» і поборотися за путівку в Лігу Європи, то інтерес у команд був би набагато вище. А так, по суті, ті хто вирішив задачу на сезон і не потрапить в перехідні матчі, просто грає формальні ігри.


- Останні поразки «Десни» пов'язані саме з цим?


- Я б так не сказав. Настрій був, але в грі з «Ворсклою» позначилася відсутність фарту. Не змогли забити, хоча моменти були хороші.


- Для тебе «Арсенал» - принциповий суперник?


- Я виступав за «Арсенал» давно, до його розформування. Але можу сказати, що для мене це принциповий суперник, звичайно ж.


- З ким із «канонірів» ти знайомий і з ким буде приємно зустрітися?


- З багатьма хлопцями заочно знайомий. За великим рахунком, ми разом грали тільки з Сашею Ковпаком, як раз в «Арсеналі».


- Який з матчів у складі «канонірів» тобі найбільш пам'ятний?


- Багато хороших матчів було, але в пам'ять врізалася перемога над грізним «Металістом» вдома - 4:2. А ще саме в складі «Арсеналу» я забив свій перший гол в УПЛ. Той «Арсенал» - найрідніша команда для мене.