23 травня 2019 19:26

ЧМ-2019 (U-20): ливень немного подкорректировал планы нашей сборной в преддверии старта на турнире

Передігровий день збірної України U-20 розпочався з пошуків організаторами футбольного поля для тренування команди, оскільки дощ, що зарядив ще вчора, майже не вщухав.


Завдяки домовленості з командою Португалії, яка погодилася перенести час початку тренувальної сесії, синьо-жовті завітали до Ліготи. До слова, працівники стадіону добряче постаралися, аби дренаж поля впорався з такою кількістю води.


Сьогодні команда працювала над різноманітними ігровими ситуаціями. Коли ж гравці повернулися до готелю, то на них знову чекали вболівальники, які колекціонують автографи, — цього разу зі Львова.



У той час, коли збірна проводила своє тренування, на Bielsko-Biala Stadium відбулася організаційна нарада, на якій були присутні представники чотирьох команд — України, США, Південної Кореї та Португалії. На зустрічі було визначено кольори, в яких гратимуть збірні. Так, на матч Україна — США українці вийдуть у синьому, а американці — у білому.



Після обіду головний тренер української збірної Олександр Петраков та капітан Валерій Бондар провели передматчеву прес-конференцію у конференц-залі Bielsko-Biala Stadium.


Увечері в команди заплановане теоретичне заняття та перегляд матчу групи А Польща — Колумбія.



Нагадаємо, що свою стартову гру на мундіалі проти збірної США українці проведуть завтра (початок - о 21.30). Трансляцію поєдинку можна переглянути на телеканалі UA: Перший. На матчі працюватимуть судді з Африканського континенту: арбітр — Магетт Ндіайє (Сенегал), асистенти арбітра — Елвіс Нупуе (Камерун) та Сейду Тіама (Буркіна-Фасо), резервний арбітр — Пасіфікує Ндабіхавенімана (Бурунді).