20 травня 2019 17:22

Легионер "Ворсклы": "Погода в Украине зимой донимала"

Талановитий 18-річний малійський лівий захисник Ібрахім КАНЕ разом зі своїми представниками провели перемовини з керівництвом «Ворскли» про подальшу співпрацю. Враховуючи неймовірні працьовитість і талант юного футболіста, гравця юніорських збірних своєї країни, вирішено пролонгувати стосунки з ним ще на один рік – себто до червня 2020-го.


Нагадаємо, що Кане приїхав до Полтави разом із Якубу, Артуром та Карекою перед стартом «біло-зелених» у груповому етапі Ліги Європи. Спочатку кондиції двох африканців тестували в молодіжному складі, але згодом стало зрозуміло, що вони можуть на рівних конкурувати з представниками «основи».

«Мені дуже комфортно у Полтаві, - говорить Кане, - спочатку було відверто важкувато, адже зовсім інша країна, менталітет людей, кухня та й погода взимку дошкуляла. Та зараз уже повністю освоївся. У мене хороші стосунки з усіма партнерами по команді, хлопці тут дружні, допомагають один одному в тренувальному процесі та в побуті. Надзвичайно приємно поліпшувати свій професійний рівень у такому амбітному колективі», - підкреслив гравець.

До цього часу Ібрахім десять разів виходив на поле в Чемпіонаті УПЛ, зіграв два поєдинки в зустрічах національного Кубка та навіть дебютував у Лізі Європи, виходячи на поле проти лондонського «Арсенала» на НСК «Олімпійський» та виїзній грі зі «Спортінгом».