19 травня 2019 10:41

Максим КУЧИНСКИЙ: "Карпатам" крайне необходимо набирать очки, и пути назад нет"

Шалений львівський дощ створив чимало незручностей для футболістів. Проте, мабуть, найскладніше було голкіперам: Максиму Кучинському та Євгену Пасту. 90 хвилин вистояти під зливою і періодично рятувати команду від «водяних» ударів було непросто. Втім воротарю «Карпат» вдалося зберегти свої ворота і зіграти «насухо».


«Недавно в інтерв’ю я вже казав, що нам вкрай необхідно здобувати очки, і шляху назад для «Карпат» немає. Хлопці віддалися повністю. Хотілося б бачити таке у кожному турі. Дуже хочеться виправити ситуацію. Сьогодні були складні погодні умови, було непросто. Проте я вважаю, що для всіх ситуація однакова: і для воротарів, і для польових гравців. Епізод з Козаком? Спіймав м’яч і ногу суперника, не чув свистка. Тільки слова Михайла: «Максе, відпусти ногу» подіяли на мене (посміхається)».


«В кожному наступному матчі потрібно викладатися на максимум. Інакше бути не може. Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на стадіон. Напевно, за весь час, який я виступаю у Львові, вперше почув, що скандував не лише фанатський сектор, а й усі трибуни. Дуже приємно чути слова підтримки і вигуки «Карпати», вперед!» Дякую за це нашим вболівальникам», – резюмував Максим.