18 травня 2019 17:43

ДЮФЛ. "Динамо" U-17 на выезде обыграло "Черноморец"

У суботу відбулися календарні поєдинки 17-го туру серед команд вищої ліги ДЮФЛ.


Найстарша академічна група «Динамо» U-17 на виїзді зустрічалася із одеським «Чорноморцем». Це вже другий поспіль виїзний матч для підопічних Сергія Беженара та Артема Яшкіна за тиждень: у вівторок вони зустрічалися із «Дніпром» та перемогли 6:1.


Матч із одеситами наша команда розпочала без розкачки і до 10-ї хвилини могла вести у рахунку щонайменше 3:0. Зокрема Ванат головою трохи не влучив у площину, а з ударом Сологуба із середньої дистанції впорався воротар одеситів, продемонстувавши хорошу реакцію. Глушач зліва віддавав прекрасну передачу на Ваната, але у Владислава удар не вийшов. З гострого кута пробивав Гук – воротар на місці. Словом, кожну свою атаку динамівці намагалися завершувати ударом. Нарешті, Глушач прорвався центром та чудово викотив м’яч правіше на Ісадченка, і той свою нагоду не змарував, зліва відправивши м’яч низом точно у дальній кут воріт.


Згодом рахунок ледь не подвоїв Глушач, але на його потужний удар справа зреагував голкіпер. Він же парирував удар Ваната зліва, а ось перед «пострілом» Сологуба виявився безсилим, коли Степан після флангової передачі здорово підпрацював м’яч та не залишив шансів воротарю, подвоївши рахунок.


Другий тайм теж розпочався під диктовку киян. Але динамівці самі собі ускладнили завдання, коли Гладковський у власному штрафному майданчику не за правилами зіграв проти суперника, і арбітр призначив пенальті. Вирок чітко реалізував Панов, скоротивши відставання своєї команди у рахунку до мінімуму. Скоро той же панов проривався правим флангом та цілив у дальній кут – Червінський перевів м’яч на кутовий.


Надалі одесити зробили ще кілька гострих випадів, один з них ледь не завершив голом все той же Панов, але м’яч просвистів трохи вище поперечини. У другій половині тайму гра проходила переважно на половині поля господарів, але ударам наших футболістів трохи не вистачало влучності. Гра набула жорсткого характеру, наполі було багато зіткнень, і лікарям доводилося часто надавати допомогу гравцям.


Наприкінці тайму наша команда ледь не збільшила свою перевагу, але після метушні у штрафному майданчику з другої спроби воротар таки забрав м’яч. У час, що залишився до фінального свистка, здорово пробив Сологуб, але повз дальню стійку. Таким чином, «Динамо» U-17 здобуло мінімальну перемогу 2:1.


Вища ліга ДЮФЛУ. 17-й тур


«Чорноморець» U-17 - «Динамо» U-17 – 1:2 (0:2)


«Динамо»: 99. Червінський, 14. Козленко (к), 17. Бражко (5. Голоколосов, 84), 4. Гук, 9. Ісадченко, 33. Гладковський (3. Кирилюк, 60), 11. Глушач, 21. Сологуб, 20. Велетень (8. Рязанцев, 46), 7. Ванат, 22. Здирко.

Голи: Панов (54) – Ісадченко (21), Сологуб (39).