18 травня 2019 14:23

Сергей ПРОЦЮК: "Счет 0:0 на табло вполне закономерный"

Тренер динамівської академічної групи U-16 Сергій Процюк прокоментував виїзний поєдинок своєї командии проти одеського «Чорноморця»:


- Нам не вдалося повністю виконати план на гру: контролювати м’яч, накривати суперника. У першому таймі грали з позиційними помилками в обороні. Суперник цим скористався та створив кілька моментів, після яких нам мали забивати. Наприклад, Хрипчук віддав м’яч нападнику, не зупинивши його.


У другому таймі, начебто, у плані організації гри діяли більш дисципліновано, почали контролювати мяч. Враховуючи спекотну погоду, суперник підсів, у нас з’явилися моменти, але, на жаль, реалізувати їх не змогли. У Дніпрі ми також зіграли унічию, але там хоча б у другому таймі забили два м’ячі, а тут не використали свою перевагу. Тому рахунок 0:0 на табло цілком закономірний.


М’яч і в стійку влучав, і Хрипчук добре бив головою, і Попов, на жаль, не знайшов Волошина у штрафному майданчику та не вклав м’яч йому у ногу, віддавши пас трохи назад. Була бойова гра, «Чорноморець» серйозно налаштувався на нашу команду. У першому колі ми обіграли їх досить легко, а в Одесі було вже складніша. Повторюся, вийшла хорошаа, інформативна гра – такі матчі потрібні. Звісно, ми хотіли перемогти, але не вийшло.