18 травня 2019 13:51

ДЮФЛ. 17-й тур. "Динамо" U-16 на выезде разошлось миром с "Черноморцем"

У 17-му турі вищої ліги ДЮФЛ академічна група «Динамо» U-16 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка завітало у гості до одеського «Чорноморця».


Динамівці, які у вівторок на виїзді розійшлися миром 2:2 із «Дніпром», розпочали гру активно, провівши у перші хвилини три перспективні атаки. Наша команда активно використовувала фланги та загрожувала воротам суперника після подач від кутової позначки. Впоравшись зі стартовим натиском гостей,одеситиспробували перемістити гру на чужу половину поля, але занадто близько до своїх воріт динамівці їх не підпускали, за винятком випадку, коли господарям вдався несильний удар зліва, і Ігнатенко без проблем забрав м’яч.


Надалі динамівці продовжували багато атакувати, але до реальних загроз справа не доходила – кияни робили поперечнні передачі та втрачали м’яч. На полі було багато боротьби, часом арбітру дооводилося заспокоювати пристрасті попередженнями. Тим часом біля динамівських воріт теж часом було неспокійно. Кілька разів м’яч пролітав у безпосередній близькості від стійок та поперечини, але серйозні неприємності киян оминали. Хроший момент вивести свою команду уперед мав Волошин, але після штрафного у його виконанні мав місце рикошет, і м’яч полетів у бік від воріт. Непоганий навіс справа виконував Скрипник, але замкнути його у штрафному майданчику нікому з партнерів не вдалося. З наступними фланговими навісами та подачами зі стандартних положень «Чорноморцю» вдавалося впоратися. Удар Урсолова ці штрафного метрах у 23-х по центру воріт відверто не вдався. Наприкінці тайму з правого кута штрафного майданчика здорово пробивав Скрипник, але м’яч трохи розминувся із дальньою хрестовиною.


Одразу по перерві прикру травму отримав Єгоров і не зміг продовжити гру. Одразу після цього кияни мали дуже реальну нагоду повести у рахунку: м’яч влучив у воротаря, стійку, але у ворота так і не залетів. Одесити відповіли не менш небезпечно, але наші захисники опинялися першими на м’ячі та вигравали верхову боротьбу. Згодом господарі здобули право на небезпечний штрафний з району півкола перед штрафним майданчиком. Але удар гравця «Чорномоорця» прийшовся у стінку, а після добивання м’яч полетів вище воріт. Гості відповіли небезпечним прострілом Осадця, який у падінні головою на дальній стійці ледь не замкнув Попов, але зовсім трохи не дотягнувся до м’яча. А після ще однієї атаки м’яч просто дивом розминувся із дальню стійкою після гострого флангового прострілу! Час спливав, а динамівцям все ніяк не вдавалося знайти підхід до воріт «Чорономорця». Одесити ж сподівался на гострі та стрімкі контратаки, які, втім, нейтралізовували наші захисники.


Наприкінці зустрічі «Динамо» влаштувало справжній штурм воріт суперника, ще раз влучили у стійку та пробили трохи вище поперечини, виконали кілька кутових ударів, але змінити рахунок на табло так і не змогли.


Вища ліга ДЮФЛУ. 17-й тур


«Чорноморець» U-16 - «Динамо» U-16 – 0:0


«Динамо»: 35. Ігнатенко, 11. Єгоров (28. Король, 43), 17. Хрипчук, 3. Пусь, 12. Баранюк, 5. Скрипник (к), 20. Урсолов, 23. Міщенко (27. Осадець, 41), 77. Закружний (8. Березанський, 61), 10. Волошин, 30. Малиш (7. Попов, 41).


Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-16 проведе у суботу, 25-го травня, коли вдома прийматиме дніпропетровський УФК «Дніпро».