18 травня 2019 08:24
7

Игорь ЦЫГАНЫК: "Достойное завершение чемпионата будет для тренерского штаба и футболистов "Динамо" аргументом для того, чтобы спокойно войти в следующий сезон"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у 29-го туру української Прем’єр-ліги. У Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Маріполь». Наш експерт вважає, що столична команда пропустить, але виграє.


- «Динамо» необхідно гідно завершити чемпіонат. Матч для «Маріуполя» буде дуже важливим у цьому плані. У свою чергу, маріупольці б’ються за четверте місце. Ця позиція дозволяє розпочати участь у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи та змогу пізніше розпочати підготовку, щоб її не форсувати завчасно.

Це історичний момент для «Динамо». Достойне завершення чемпіонату буде для тренерського штабу та футболістів аргументом для того, щоб спокійно ввійти в наступний сезон. Упевнений, що динамівці будуть налаштовані рішуче. Хоча існують кадрові питання, приміром, травмувався Миколенко.

Ризикну припустити, що «Динамо» буде вмотивоване та агресивне, що дозволить виграти з форою (-1,5), окрім того, «Маріуполь» заб’є в Києві.
Каким образом заурядная , ни чего не значащая игра , после полностью провального сезона , сделает завершение этого чемпа достойным. Гнать весь тренерский штаб, все свои аргументы они уже давно исчерпали. В следующий сезон входить без них.
Усе "достоїнство" у Хацкевича давно відсохло.
Та й у гравців уже на межі, оскільки вони бігали за нього просити до Суркіса. Мабуть їм і без трофеїв комфортно, і відсутність гри як такоїіх не засмучує(за винятком кількох що уже висловились).
Цыган уже с Леоном бухает или с его котами? Что за бред о достойном завершении?
В новый сезон только с новым тренерским штабом!
шО воно меле? - Це історичний момент для «Динамо»
Сховати
Sergey, я тоже глазам своим не поверил. Перечитал еще раз. Очередной бред.
Sergey, Бла, Бла, бла! Одним словом балабол!
Победа над дублем шахтера, это достойное завершение! Капец он дятел! Даже розгромная победа над Шахтером не будет достойным завершением сезона, проспали все без борьбы, без силы духа! Для тренерского штаба точно не будет, достойного завершения, и любой уважающий себя тренер подаст в отставку!