16 травня 2019 19:55
1

Миколенко не сыграет за сборную Украины на чемпионате мира U-20

Гравець київського "Динамо" Віталій Миколенко не зіграє за збірну України на чемпіонат світу серед гравців до 20 років, який з 23 травня по 16 червня відбудеться у Польщі.


19-річний захисник готувався до поїздки на мундіаль у таборі молодіжної збірної, де і зазнав пошкодження задньої поверхні стегна.

Замість Миколенка головний тренер Олександр Петраков дозаявив 20-річного захисника “Карпат” Олега Веремієнка. Він нині виступає на правах оренди за друголіговий “Калуш”.

Нагадаємо, на рахунку Віталія Миколенка вже є 3 матчі за національну збірну України. Два з них проти Португалії та Люксембургу у відборі до Євро-2020.
Дуже неприємна новина. Сильно розраховував на те, що ВІталій у Польщі вистрелить, бо вже має серйозний досвід для свого віку. А тут таке... Щось не щастить Віталію: то пенальті Шахтарю не заб'є, то втратив мрію зіграти на ЧС. Дивлячись на те, як цієї весни Віталій грає без замін і перепочинку, побоювався, щоб ці навантаження йому не нашкодили. А воно так і трапилося. Нічого, прикрості загартовують характер. Одужуй і повертайся, ти потрібен і Динамо, і збірній.