14 травня 2019 18:20
3

Яя Туре в "Динамо"? Игорь Цыганык объяснил, насколько это возможно

Ігор Циганик в ефірі програми #ЦиганикLIVE прокоментував чутки про можливе спільне майбутнє Динамо і зірки Барселони, Манчестер Сіті та збірної Кот-д’Івуару Яя Туре.


- Слова Яя Туре – це більше бажання, аніж реальність. Футболістам у такому віці дуже складно повертати форму. Коли вони у формі, то можуть грати дуже довго! А коли ти припиняєш грати, то після тривалої паузи повернути форму дуже складно. Яскравий приклад Олега Гусєва. При всій повазі до Олега Анатолійовича. Він дуже хороший футболіст. Але йому повернутися в основний склад київського Динамо було дуже складно. М’язи втрачають свою еластичність. Яя Туре може й хотів би повернутися у великий футбол. І головою він розуміє. І швидкості йому б вистачило. Але фізіолігічні дані не дозволяють. Травми, рвуться м’язи. Треба себе берегти. Втрачається ігровий тонус.

Постояти в центрі поля в Динамо, віддати пас теж може. Але грати? При свій повазі до цього футболіста… Він дійсно був одним із найлегендарніших африканських гравців. Але часи беруть своє. Напевно, і Роналдіньйо можна повернути у футбол. І Рівалдо. Голови їм вистачить. І штрафний виконати зможуть. Але щоб грати… Ні!
Все верно сказал
Ну молодых со свежими мышцами у нас много, а мозгов ни у кого нет. Такой дядько не помешал бы, хотя после одного матча мог бы и поменять мнение.
чушь от цыганыка а яя в динамо было бы хорошо увидеть