11 травня 2019 13:32

Полузащитник "Черноморца" Евгений Морозенко: "Ничья в матче с "Арсеналом" никого не устроит"

Напередодні матчу між «Арсеналом» і «Чорноморцем» прес-служба «зброярів» звернулася за коментарем до ведучого півзахиснику «моряків» Євгену Морозенко, який з радістю поділився своїми очікуваннями від майбутнього матчу в Києві.


- Ваша команда зробила неймовірний камбек в минулому турі в Чернігові. За рахунок чого вдалося взяти три очки?


- В першу чергу, ця перемога назрівала, тому як граємо ми непогано, але результату не було. Проявили характер, як і в попередніх матчах, не втратили віру в свої сили і добилися позитивного результату. Заміни вдало спрацювали, хлопці добре увійшли в гру. Все в комплексі допомогло нам перемогти.


- Настрій у колективі покращився після такої перемоги?


- Безумовно, атмосфера стала краще, ми розкріпачилися небагато. Але наше становище в турнірній таблиці не дозволяє відчувати себе вільно. Продовжуємо працювати!


- Дублем відзначився ісландець Вільхамссон. Як ви прийняли його в колективі?


- Він молодець, тренується, старається. Всі хлопці до нього добре ставляться, підбадьорюють, підказують. Все, що потрібно, легіонер отримує в нашій команді. Він адаптувався і забиває вже у другому матчі поспіль.


- «Чорноморець» приїде до Києва в статусі найгіршої команди ліги. Цей факт тисне на команду психологічно?


- Всю другу частину чемпіонату наша команда йде в хвості турнірної таблиці. Звичайно, психологічно це не дуже приємно. Але в цілому, у нас бойовий настрій, ми всі хочемо домогтися позитивного результату боротьби за виживання, віримо в свої сили і думаємо, що зможемо виконати завдання.


- Хто найнебезпечніший в складі «Арсеналу»?


- Тренер поставив «Арсеналу» командну гру, складно виділити когось одного. Кожен виконує свою роботу на полі.


- Чекаєш, що в Києві команду підтримають фанати?


- Ми завжди відчуваємо підтримку своїх фанатів і розуміємо, що вони вимагають від нас більшого. Завжди чуємо їх голос, їх обурення після матчів, у нас є з ними контакт. Намагаємося не розчаровувати їх, віддаємо всі сили на полі, і точно не граємо, опустивши руки.


- Як думаєш, який футбол буде в неділю?


- Нічия в цьому матчі нікого не влаштує, тим більше нас. Буде безкомпромісна боротьба, добротний футбол з великою кількістю моментів. Упевнений, глядачі побачать голи в цьому матчі.