9 травня 2019 21:28

Тренер "Миная": "По подбору игроков во второй лиге у нас лучшая команда"

В.о. головного тренера ФК «Минай» Кирило Куренко прокоментував події матчу з «Калушем» та дав оцінку діям своїх нових підопічних:


- Сподобалося, що було багато позитивних моментів у цій грі. Можу тільки сказати слова вдячності гравцям. За те, що виконали план на гру, який ми дали. Приділяли увагу тим елементам, про що і домовлялися. Так, можливо десь не все вийшло, фізична форма не найкраща зараз, але хлопці старалися. Зіграли по тому малюнку, який ми давали на перед матчевій установці. Також у старті вийшли молоді хлопці, які давно не грали. У них було бажання та іскра у очах. Вони не підвели, і я вдячний їм. У нас не було багато часу для підготовки. На трьох тренуваннях, які ми встигли разом провести перед грою з «Калушем», гравці добре попрацювали. І це дуже порадувало. Ми встигли відпрацювати організацію захисту, попрацювали над побудовою атакуючої гри.


- На які зміни слід чекати команді? Бачимо, що у грі з «Калушем» була зовсім інша схема


- Вже працюємо над зміною побудови атаки, розгортання її з флангу на фланг. І, звісно, працюємо над організацією захисту, що дуже важливо. Добре, що вже з’явилася комунікація між захисниками та півзахисниками, півзахисниками та атакою. Як бачите, у грі ми перейшли на схему 4-1-2-3, раніше команда грали у інший спосіб.


- До речі, як відбулося знайомство з футболістами «Минаю» за такий короткий час?


- Гравці зустріли добре. Я ж тут із січня і давно зрозумів, що на Закарпатті хороші люди. Футболісти розуміють, що від них хочу і працюють із бажанням. Чи знайшов розуміння із ветеранами команди? Абсолютно. З ними дуже легко працювати.


- Вже визначили як побудуєте план на гру з «Вересом»?


- У цій грі будемо відштовхуватися від своєї гри, але й будемо шукати слабкі сторони у грі суперника. Зараз займаємося аналізом цієї команди.


- Залишилося 4 гри. Як гадаєте, є шанси поборотися за вихід у Першу лігу?


- Ми плануємо виграти останні 4 гри. Є завдання, яке поставило керівництво клубу і ми від нього не відходимо. Шанси для цього є. За підбором гравців у Другій лізі у нас найкраща команда