9 травня 2019 20:17

Игорь ЯВОРСКИЙ: "В матчах с Сербией и Люксембургом Ярмоленко играть не будет"

Наша національна збірна зіграє два важливі матчі відбору до Євро-2020 проти Сербії та Люксембургу 7 та 10 червня відповідно. Обидва матчі відбудуться на "Арені Львів".


Чи не найбільше здивування серед обраних гравців Шевченком викликав Андрій Ярмоленко з англійського "Вест Гему". Він зазнав важкої травми у жовтні 2018 року, і тоді медики сказали, що сезон для Ярмоленка завершений.


"Ярмоленка викликають для того, аби створити в команді хороший мікроклімат. Грати у цих матчах, я переконаний, він не буде", - вважає відомий футбольний тренер Ігор Яворський.


"Роман Безус, що грає за бельгійський "Гент", може згодитись на полі хіба що на короткий час, адже у нас є сильніші гравці, - каже Яворський. - А от Іван Петряк провів хороший сезон в Угорщині. Це швидкий фланговий гравець, який буде корисним. Едуард Соболь, що змагається за "Яблонець" у Чехії, є крайнім захисником. І ця лінія нашої збірної потребує гравців кваліфікації Соболя. Василь Кравець непогано проявив себе в чемпіонаті Іспанії. Назвати його твердим гравцем основи я не можу, але сподіваюся, що продемонструє хорошу гру".