7 травня 2019 18:17
11

Журналист: "Я считаю, что Украина должна гордиться Зинченко"

У своїй авторській програмі "ЦиганикLIVE" ведучий "Профутболу" Ігор Циганик висловив задоволення грою Олександра Зінченка за "Манчестер Сіті".


"Зінченко добре виглядає. Зінченко - молодець. Я вважаю, що Україна повинна ним пишатися.


"Манчестер Сіті" залишилося обіграти "Брайтон" на виїзді, і команда Зінченка стане чемпіоном. Тішить те, що за присутності Зінченка "Манчестер Сіті" не програє, а переважно виграє", - сказав Циганик.

Назвіть хоч одну гру,де він чудово зіграв?Жодної,повторюю,жодної,гугл вам в допомогу.Надійно,можливо,але щоб супер і ним пишатися,бред сивої кобили.
Сховати
Run Korca, не згоден. Я дивлюсь матчі МанСіті, він дуже додав. Якраз у схемі Пепа він виглядає здорово. Річ не в "хоч одній грі". Він дуже непогано грав останнім часом, інакше навіщо він був потрібен Гвардіолі, якщо Менді вже здоровий, але сидить на банці?
Сховати
Балтача, до того ж, майже за кожну гру його оцынюють дуже високо, анпркилад за останню вын показав третій результат (краще був лише у Компані та Ляпорта). І він став гравцем місяця, що не просто так. Тож Ви, здається, погарячкували. Але якщо скините посилання із допомгою згаданого гугла на підтвердження Ваших слів, буду вдячний.
Сховати
Перпршоую, звернення не до Бальачі, а до Run Korca
Можна було б гордитись якби пацан не їздив в росію на рибалку наче більше ніде риба не ловиться.....
Сховати
Stas_dinamo, грати непогано і пишатися,різні речі.У нього класний дриблінг чи вивірений пас,може гарна швидкість?Ну не розумію і все чому його так хвалять.
Сховати
Run Korca, у нього непоганий вибір позиції, гарне бачення поля, вміння швидко працювати з м'ячем, непоганий вже відбір, непоганий рух, гарні розрізні паси. А, головне, є бажання рости та працювати.
Run Korca, он правильно двигает мяч, при этом у него запредельная точность передач.
Може, йому спочатку навчитися говорити українською мовою, а вже потім претендувати на повагу?
Сховати
Барвинок, хіба українська Тимощука робить його більш шанованою людиною?
Сховати
Балтача, ні, не робить. Але у Вас логічна помилка - Ви плутаєте необхідне і достатнє.