6 травня 2019 10:41
3

Безумный скандал в Венгрии. Фанаты безжалостно атакуют Ивана Петряка

Іван Петряк потрапив в епіцентр трансферного скандалу в Угорщині. Українець, який наразі виступає в складі Ференцвароша на правах оренди потрапив у немилість від власного ж клубу. Угорські ЗМІ повідомили, що українець, швидше за все, наступного сезону виступатиме за Мол-Віді, який є одним із головних ворогів Ференцвароша.


Справа в тому, що орендна угода Петряка із Ференцварошом завершується цього літа, однак Мол-Віді готовий викупити контракт українця у Шахтаря. У Ференцвароші миттєво відреагували на цю інформацію та викреслили Івана Петряка із заявки на сезон. Більше того, гравця позбавили місця у роздягальні. Номер 34, під яким грав Петряк, демонстративно заклеїли зеленою стрічкою.

Вболівальники Ференцвароша атакували акаунт футболіста у соцмережах. Там Петряка називають зрадником та юдою, всіялко ображають і стверджують, що він продався за гроші головному ворогу Орлів.

Іван Петряк разом із Ференцварошом цього сезону виграв чемпіонат Угорщини. Окрім командних нагород гравець провів не менш яскраву кампанію і в плані індивідуальних показників. На рахунку Петряка 36 матчів, 6 забитих м’ячів та 11 асистів.
Это кстати показатель всем Болотниковым, Денысовым и компании которые летом говорили типа "ну ребята, ну что тут такого, времена ненависти давно прошли" и прочее по поводу Мораеса. Вот что значит принцип и перейти в стан главного соперника и как должна реагировать команда, ее менеджмент и общественность на это. А по поводу самого Петряка, мне всегда было не ясно в таких случаях (перехода в стан принципиального соперника) - футболисты реально тупые или им настолько насрать на людей которые приходят на стадион?
Сховати
Владислав, они деньги зарабатывают, а не за идею играют или за логотип на груди. Кто больше заплатил - за того и играют. А платят не болельщики и игроки это понимают, поэтому действительно многим на них плевать. Особенно легионерам, потому что они понимают что через год-два уедут из страны навсегда и вся история закончится сама собой, потому что на родине это мало кого волнует.
крот, что с него взять