2 травня 2019 20:57

"Вест Хэм" Ярмоленко запланировал кадровую чистку, в список попал экс-игрок "Динамо"

Лондонський Вест Хем у літнє міжсезоння планує позбутися кількох виконавців з метою отримання додаткових коштів на підсилення складу.


Наставник Вест Хема Мануель Пеллегріні не отримає серйозної суми на підсилення складу. Влітку минулого року "молотобійці" витратили на підписання новачків більше 100 млн фунтів, але цьогоріч не збираються витрачати такі кошти. На заваді став, зокрема, і доволі посередній сезон (поточне 11 місце в АПЛ без шансів на єврокубки).

У зв'язку з цим керівництво Вест Хема спробує розвантажити зарплатну відомість, а також продати кількох гравців. Зокрема, на правах вільних агентів клуб покинуть голкіпер Адріан (жодного матчу в АПЛ 2018/19) та нападник Енді Керрол (12 поєдинків, 0 голів), повідомляє Sky Sports.

Окрім того, Вест Хем готовий відпустити хавбека Педро Обіанга (23 матчі) та форварда Хав'єра Ернандеса (25 поєдинків, 7 голів). У списку "на вихід" опинився і Лукас Перес – екс-нападник Карпат та Динамо забив 3 голи у 14 матчах АПЛ 2018/19. Вест Хем готовий вислухати пропозиції щодо трансферу іспанського форварда.

Також клуб не проти попрощатись із декількома футболістами, які на правах оренди виступають за інші клуби.

Що стосується Андрія Ярмоленка, то наставник Вест Хема Мануель Пеллегріні раніше заявляв, що розраховує на українця вже у наступному сезоні. Зауважимо, що Ярмоленко не грає за Вест Хем з жовтня минулого року, тоді у поєдинку з Тоттенхемом Андрій отримав важку травму ахілла та був прооперований. Втім, українець встиг відзначитись двома голами в АПЛ.