29 квітня 2019 09:49

Александр АНДРИЕВСКИЙ: "На тренировках отрабатываем оборонительные действия в меньшинстве"

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський поділився враженнями від перемоги своєї команди у виїзному матчі проти ФК «Львів»:


- Загальні враження від матчу позитивні, зараз ми радіємо перемозі. Незважаючи на дії судді, ми проявили характер, здобули три очки – це найголовніше. Звісно, було важко, маючи на два гравці менше, але ми дуже злагоджено грали в обороні та добре вибігали в контратаки, які завершувалися хорошими моментами.


- «Динамо» вже доводилося грати без одного гравця, а як було без двох – фізично та психологічно?


- Мабуть, судді якраз перевіряють, без скількох футболістів ми витримаємо. На тренуваннях ми відпрацьовуємо оборонні дії у меншості, думаю, це принесло свої плоди – ми здорово виглядали у захисті, можливо, певні напівмоменти у суперника виникали, але стовідсоткових не пригадаю.


- Як вдалося забити у меншості, як можете прокоментувати той момент?


- Наскільки я пам’ятаю, Шепелєв взяв на себе гру, обіграв двох опонентів, потім віддав Буяльському м’яч, і він здорово завершив момент.


- У другому таймі продовжували шукати моменти на контратаках?


- У будь-якому випадку, нам потрібно було контратакувати та створювати якісь моменти, адже важко оборонятися протягом усієї гри. Як мінімум, коли у нас м’яч, ми не пропустимо у свої ворота. За себе можу сказати, що мав два моменти, у яких повинен був розібратися та завершити гру, але, мабуть, не вистачило практики. У першому випадку мав пробивати сам, а в іншому віддавати передачу.


- Мабуть, слід віддати належне і Георгію Бущану?


- Так, Жора здорово врятував наприкінці гри. У дуже складному моменті, коли м’яч летів над поперечиною, він виручив. Та й усю гру, на мій погляд, провів досить впевнено.


- Наскільки доречним було грати саме у Великдень?


- Звісно, хотілося б цей день провести із сім’єю, адже ми кожного року на Великдень ходимо разом до церкви, але цього разу довелося грати матч. Ми професіонали, тому маємо виходити на поле у будь-який день. Хочу привітати усіх уболівальників із цим великим святом, бажаю здоров’я та мирного неба над головою.