27 квітня 2019 09:55

Александр ГОРЯИНОВ: "И "Металлист 1925", и "Колос" ставят перед собой цель - выход в Премьер-лигу"

Післяматчевий коментар головного тренера "Металіста 1925" Олександра Горяінова.


- Я вважаю, що особливо і коментувати нічого. Грали дві рівні команди, які ставлять перед собою ціль - вихід до Прем'єр-ліги. Гра була в'язка, з великою кількістю єдиноборств, багато стандартних положень. Гра нічийна, можливо, наприкінці нам не пощастило, могли забити.


- Ви очікували саме такої гри від "Колосу"?


- Так, ми подивилися три останні виїзні гри "Колосу". Команда гарна, вона вже кілька років грає у Першій лізі, багато гравців з досвідом матчів в УПЛ. Так, розуміли, що буде важко.


- З чим пов'язана заміна Жданова? Чи помітили, що вболівальників гостей не було?


- Жданов попросив заміну ,так саме, як і Калюжний. Дві вимушені заміни. Зараз лікарі будуть працювати над ними, і завтра дізнаємося, що з ними. А про відсутність вболівальників... Без коментарів, я цього не помітив.


- Руслан Костишин сказав, що нічия більш вигідна "Металісту 1925"...


- Ми ніколи не граємо на нічию, а завжди на перемогу. Так сьогодні сталося, будемо в кінці чемпіонату дивитися, що вигідно, а що - ні.


- Який наразі психологічний стан у команді? Наскільки він позитивний, щоб вирішувати поставлені задачі?


- Мікроклімат у нас дуже гарний, немає жодних проблем, недомовок чи сварок. Всі хлопці - молодці, за великим рахунком, у мене до них претензій немає. Так, і ми, і гравці розуміємо, що є тиск, результат тяжіє. Намагаємося відганяти від них ці думки. Ми завжди граємо на перемогу, але, на жаль, не завжди вдається.