27 квітня 2019 09:46

Тренер ФК "Подолье" подал в отставку после выездной ничьей

26 квітня хмельницьке «Поділля» зіграло свій матч 22 туру в Чернівцях проти «Буковини». І хмельничани, хоч і не програли (гра завершилася внічию 1:1), але залишилися незадоволені результатом. Крім того, схоже, «Поділля» залишається без свого наставника Віталія Костишина.


Наприкінці першого тайму господарі заробили право на пенальті. Пенальті реалізував Олег Керчу і рахунок став 1:0.


У другому таймі господарі на 53-й хвилині залишилися в меншості. Другу жовту картку отримав Олександр Жумига. Та «Буковина» в меншості заробила ще один пенальті. Утім, цього разу одинадцятиметровий виконав Олександр Вечтомов, який пробив вище воріт.


«Поділля» продовжувало атакувати, аби відігратися. Удари Ліповуза та Сузичка приймали на себе стійка воріт чернівчан. І все таки на 91-й хвилині Сергій Швець зміг врятувати свою команду, відправивши м’яч у сітку воріт «Буковини». Та хмельничани могли сподіватися і на перемогу. Адже на 93-хвилині Артем Гайдаш потужно пробив, влучив у поперечину.

За останні три гри в ворота «Поділля» було призначено вже чотири одинадцятиметрових, три з яких доволі сумнівні. «Вважаю, що наша команда посідає не те місце, на якому перебуває, - після матчу в телефонній розмові з журналістом сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. - Я подаю у відставку».


Наразі невідомо, чи прийме відставку Віталія Володимировича керівництво клубу. Все вирішиться після того, як команда приїде з Чернівців.