25 квітня 2019 21:47

"Динамо" дарит радость детям Чернобыля

До 33-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС у конференц-залі стадіону «Динамо» відбулася зустріч динамівців з дітьми, які постраждали від наслідків найстрашнішої техногенної катастрофи ХХ століття.


Двічі на рік – напередодні чергової річниці аварії на ЧАЕС та новорічних свят – динамівці зустрічаються з дітьми, даруючи їм незабутні враження свята та пам'ятні подарунки. Вони вже давно стали повноцінними членами динамівської сім'ї та можуть вважати наш клуб своїм домом. Тут на зустріч із дітьми завжди чекають із нетерпінням.



В гості до юної аудиторії прийшли головний тренер Олександр Хацкевич, голкіпер Георгій Бущан, нападник Артем Бєсєдін, а також легендарний півзахисник «Динамо» Володимир Мунтян та член правління «Динамо» Матвій Заміховський.



По черзі всі гості заходу виступили перед аудиторією і журналістами. До дітей та їхніх батьків звернувся головний тренер ФК «Динамо» Олександр Хацкевич:


«Дорогі діти, батьки, ви наші вболівальники, те, заради чого хлопці виходять на поле. Колись ми вас засмучуємо, колись тішимо. Найголовніше - це життя і здоров'я наших дітей. Низький вам уклін за ту віру в життя, яку ви передаєте. Життя триває і треба жити. Сила духу має велике значення. І як казав Чарлі Чаплін: «Сміх і посмішка - це тонік, який дає можливість забути про всі проблеми». Тому посміхайтеся і смійтеся, будьте здорові та щасливі, а ми будемо намагатися радувати вас. Дякую за відданість. Дай бог, щоб ми зустрічалися і далі. Президент «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс буде і далі підтримувати вас».



Наприкінці заходу всі діти отримали від «Динамо» пам'ятні подарунки і, традиційно, взяли участь у фотосесії зі своїми кумирами.