23 квітня 2019 22:18

Вадим СКИЧКО: "Есть мысли, что "Динамо" все же не проиграет"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко записав відео з прогнозом на матч «Динамо» – «Шахтар». Це поєдинок у рамках 25-го туру української Прем’єр-ліги, який пройде 24 квітня в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський». Наш експерт припускає, що в майбутній зустрічі перевага буде за киянами.


- Мене звати Вадим Скічко, я хочу поділитися з вами своїм прогнозом на матч українського «класичного» у чемпіонаті України «Динамо» – «Шахтар», який відбудеться найближчої середи в Києві.

Перш за все хочу зауважити, що в разі гіпотетичної поразки господарів чемпіонат в принципі можна буде закривати, бо відрив донеччан буде неймовірним. Водночас є думки, що «Динамо» все ж таки не програє.

Чому? Зараз усе поясню. По-перше, я вважаю, що команда Хацкевича дійсно вміє грати проти «Шахтаря». Це підтверджувалося результатами в чемпіонаті. Навіть у Кубку останній поєдинок завершився внічию в основний час, а вже в серії пенальті виграли «Гірники». Те саме стосується і попереднього матчу в чемпіонаті, коли кияни програли 1:2 через шалений гол Віктора Коваленка на 96-й хвилині матчу, якщо не помиляюся.

Отож приблизно сили рівні. Куди хитнуться шальки терезів – це питання. Я вважаю, що в Києві «Динамо» буде максимально заряджене на позитивний результат. І ще один аргумент на користь киян – відсутність Марлоса. Це один із найважливіших футболістів «Шахтаря». Його відсутність зіграє позитивну роль на користь «Біло-синіх».

На мою думку, «Динамо» щонайменше не програє, тому пропоную такий прогноз – перемога «Динамо» з форою (0). «Динамо» в Києві просто зобов’язане позитивно зіграти. Якщо не брати до уваги останні дві зустрічі, то чотири до того кияни вигравали у «Шахтаря».

У Хацкевича та в «Динамо» загалом є досвід виграшів у чинного чемпіона України.