23 квітня 2019 18:46

Назар БАЛАБА: "Играть на атаку - это наша отличительная черта"

Захисник динамівської команди U-14 Назар Балаба, поділився враженнями від матчу із «Брюгге» на турнірі Кубок Федерації футболу Туреччини:


- Суперник з перших хвилин почав атакувати, адже їх влаштовувала лише перемога, а нам було достатньо і нічиєї. Але ми витримали перші 10 хвилин, а потім перехопили ініціативу у свої руки. Суперник намагався контролювати м’яч, виходити із оборони в атаку через короткий пас та не бють м’яч просто уперед. Та ми знали, як їх зупинити.


Думок про нічию не було – ми завжди граємо лише на перемогу. Грати на атаку – це наша відмінна риса, ми не граємо від оборони.


- Чи хтось із суперників доставляв особливі неприємності тобі, як захиснику?

- Я б так не сказав. Скоріше, ми самі собі створювали собі проблеми, коли неправильно грали. А у складі суперника можу виділити нападника №8, який добре чіплявся за м’яч.


- Тобі не вперше виходити на поле у ролі капітана?

- Ні, це звична для мене справа. Але у нас є капітан – Олексій Гусєв, і сьогодні я просто його підміняв.


- Чи допоміг вчорашній вихідний день відновитися та краще підготуватися до гри?

- Так, звісно. Вчора ми зранку провели тренування, а потім цілий день відпочивали, плавали у басейні, спали, тощо, і сьогодні з новими силами вийшли на поле. Після трьох ігрових днів втома трохи відчувається, але добре, що перед фіналом у нас буде ще можливість відпочити та пройти відновлювальні процедури. Впевнений, що до фіналу встигнемо повернути свої сили.


- Чого очікуєш від фіналу? З яким суперником хотілося б зустрітися?

- У хлопців в команді думки розділилися, але особисто мені було б цікавіше грати із «Валенсією», це іменитий клуб.