19 квітня 2019 21:55
12

Евгений ЛЕВЧЕНКО: "Зеленский не должен прятаться и уходить от возможности высказаться перед своим народом"

Экс-игрок сборной Украины Евгений Левченко в своем твиттере прокомментировал решение кандидата в президенты Украины Владимира Зеленского не прийти на дебаты с Петром Порошенко на "UA:Перший".


"Абсолютный минус Зеленскому, что он не пришел в студию "Суспільне".


Кандидат в президенты не должен прятаться и уходить от возможности высказаться перед своим народом

Він ховається, тому що слабак дурненький, а його виборців - це ганьба України.
Привыкли к правителям пизд..лам? Которые рассказывают днями на пролет как все прекрасно и сколько всего они добились? Пускай работают, а не е...ом торгуют направо и налево! Задолбали уже с этим совком... Куча политических шоу.. насобирали придворных шутов а не депутатов. Не понятно когда они вообще работают.
Я так и не понял ,кто агент кремля. Спорили ,спорили ,а так и не выяснили))
Вчора Порошенко був на полі опонента, і тому не дав те, що від нього очікували. І не міг за визначенням, бо то були не дебати, а шоу.
На дебати Зеленський не йде не тому, що невміє говорити, вміє, а тому, що він розгубить свій електорат, коли почне говорити. Справа в тому, що виборці Зеленського, це насправді люди, які голосують не стільки за Зе, скільки проти Порошенка. Їх невдоволення в основному через укрпілення корупції в країні та низький рівень життя. Голосувати за нього на фоні невиконаних його провалу його "Жити по новому" та нових обіцянок багато хто не можуть, бо в своїх очах не хочуть бути "лохами" ("кинув раз, вдруге не поведусь").
Ті, хто за Зе - це емоційний протест проти По. І ця група дуже різношерстна за своїми політичними вподобаннями. Тому коли Зе почне говорити, то це призведе до того, що ткомусь те сподобається, а комусь ні. І щоб не втрачати електорат, він і не вступає в дебати. Тактично для нього це вірно і виправдано. Як виборцю мені це не подобається.
йому коломойша не написав текст.або не встиг його вивчити)
На НСК були не дебати, а х****я якась. А у студії "Суспільного" Порошенко просто розмазав би іншого кандидата, це очевидно.
Еще один порохобот живущий почему-то за ее приделами если тут так все хорошо
Сховати
Bigyar, лучше и не скажешь, с Голландии видней, наверное..
Bigyar, мля, все зелеботы живут в Украине))
Женя, а на стадіоні, він не висловився?
На Суспільному потрібно повтор зробити? Це ж не дебати, це шоу...яке програв нинішній гарант, на мою думку програв в суху)) Але "тотаке"
Мені було достатньо...
Сховати
Asto, вопрос я всем задаю: Вот нах.. эти "ебаты" нужны были Порошенко? это полный провал.
Сховати
провал в чем?что он такого провального сказал или что сказал зеля такого умного?