16 квітня 2019 22:44

Полузащитник СК "Днепр-1" Когут назвал сумасшедшую цель команды в Кубке Украины

Саме гол півзахисника Ігоря Когута закріпив перемогу його «Дніпра-1» над елітною «Ворсклою» у чвертьфіналі Кубку України. Один із лідерів дніпрян прокоментував офіційному сайту ФФУ шанси своєї команди в півфінальному протистоянні з донецьким «Шахтарем»:


— Уже вдруге поспіль «Дніпру-1» на цій стадії кубкового турніру доводиться з’ясовувати стосунки з грандами українського футболу. Торік це було київське «Динамо», якому ми вдома крупно поступилися, хоча саме мені пощастило забити гол престижу, тепер жереб обрав нам «Шахтар». Як я оцінюю шанси команд? 50 на 50. За рік, що минув, ми стали досвідченішими, зігранішими, а гірники за цей час не уникли доволі серйозних кадрових втрат. Щоправда, і нам у середу не зможуть допомогти травмовані Сергій Кравченко й Олександр Назаренко, але чвертьфінальний поєдинок із «Ворсклою» підтвердив, що у нас доволі довга лава запасних.

Ми дуже хочемо не тільки пробитися до фіналу, а й заволодіти Кубком України! Звичайно, для цього потрібна супермотивація, але з іншим настроєм на поєдинок із «Шахтарем» нема чого й виходити. Сподіваємося й на потужну підтримку наших уболівальників. Спільними зусиллями ми постараємося здивувати футбольне товариство. Тим паче я переконаний, що непереможних команд не буває…