16 квітня 2019 22:36

Богдан БЛАВАЦКИЙ: "Сейчас мы все вместе должны работать над следующей целью - выходом в еврокубки"

ПФК «Львів» поновив роботу після двох вихідних днів, зібравшись на базі у Винниках та провівши вечірнє тренування.


Після тренування генеральний директор «синьо-золотих левів» Андрій Паньків представив футболістам та персоналу команди нового головного тренера – Богдана Блавацького.


«Це спеціаліст, який добре знається на львівському футболі, який має досвід роботи в Європі і сповідує сучасні принципи ведення гри. Це саме той тренер, який потрібен ПФК «Львів». Вірю, що під керівництвом Богдана Ігоревича у «синьо-золотих левів» попереду буде чимало голів та перемог», – зазначив Андрій Паньків.


Богдан Блавацький привітався із командою і акцентував увагу гравців на своїх очікуваннях від майбутньої співпраці: «Потрібно якнайскоріше забути останні поразки, залишити їх у минулому. Ціль життя – якщо переставити ці два слова, то вийде «Жити з ціллю». Донедавна ви мали ціль – потрапити у шістку найкращих команд УПЛ. Ви її виконали. Зараз ми усі разом маємо працювати над наступною ціллю – виходу в єврокубки. Впевнений, що нам це під силу. Моя філософія є дуже простою: «Наша команда заб’є, скільки схоче, а наш суперник – скільки зможе».


З завтрашнього дня «містяни» братимуть участь у тренувальному процесі під керівництвом нового наставника. До тренерського штабу Блавацького також увійшли Юрій Панфілов, Віталій Шпанюк і Тарас Гребенюк, які до цього моменту працювали з командою.


Нагадаємо, 18 квітня «Львів» проведе товариську зустріч із луцькою «Волинню». Гра відбудеться на стадіоні «Авангард» у Луцьку і розпочнеться о 16:00.