14 квітня 2019 10:20

Александр БАНДУРА: "Заря", "Динамо" и "Шахтер" - с такими командами всегда интересно играть. Посмотреть на свои возможности на фоне сильных соперников"

Гравець ПФК «Львів» Олександр Бандура висловився з приводу домашньої поразки «містян» від «Олександрії» у поєдинку 24-го туру чемпіонату УПЛ.


«Чогось нам не вистачає. Чи впевненості, чи майстерності, щоб доводити до кінця ті гольові моменти, які ми створюємо.

Вилучення Ліпе та Приймака? Не бачив епізод із другим попередженням для Ліпе. Але коли, вибачте, людині знімають труси і це лише жовта картка… Тоді треба або дві жовті, або дві червоні картки показувати гравцям. Я вважаю, це рішення арбітра було несправедливим по відношенню до нас.

Швидше за все, «Львову» не вистачило реалізації. Ну і надійності в обороні. Якось дуже просто нам забили перший гол. Другий гол? Я не бачив момент удару, два гравця якраз перекрили мені огляд м’яча. Чекав, де вилетить цей м’яч, а коли дочекався, то він вже був в сітці воріт.

Зараз цікаві ігри будуть. «Зоря», «Динамо», «Шахтар». З такими командами завжди цікаво грати. Подивитися на свої можливості на тлі найсильніших суперників».