11 квітня 2019 20:41

Кристиан БИЛОВАР: "Знали, что будет тяжелая игра - в Полтаве сильная команда"

Захисник «Динамо» U-21 Крістіан Біловар став автором другого забитого м'яча в матчі з полтавською «Ворсклою».


Після гри він поділився враженнями від поєдинку:


- Ми знали, що сьогодні у нас буде сильний суперник, і налаштовувалися на важку гру. Уже з учорашнього дня тренери на тренуваннях говорили нам, що в Полтаві дуже хороша команда, що в складі є футболісти, які раніше виступали за «Динамо». У підсумку, так і вийшло: поєдинок виявився важким, але, на щастя, ми перемогли. На початку забили м'яч, але незабаром пропустили самі, це морально не дуже добре на нас вплинуло, тому виглядали трохи пригніченими. І господарі цим користувалися, але нам пощастило, що в їх складі вилучили гравця. Хоча в кінці матчу, коли вони грали вже удев'ятьох, примудрилися забити. Якщо ми пропускаємо м'яч, це наслідок помилок всієї команди.


- Гол з гри, не після стандартного положення - рідкість для захисника, розкажіть, як вам вдалося забити?

- Це був звичайний момент, я просто опинився в потрібний час у потрібному місці. Коли є можливість, намагаюся завжди підключатися до атак, якщо ситуація дозволяє.


- Що тренери сказали після гри? Які емоції панували в роздягальні?

- Хороші, адже ми здобули перемогу. Але завжди є, до чого рости, прагнути і прогресувати. Три очки це добре, але немає межі досконалості.


- Ви разом з ще декількома хлопцями граєте і за «Динамо» U-21, і за U-19, це важко?

- Скоріше, навпаки, у задоволення. Просто слід правильно відновлюватися після кожного матчу і серйозно до цього ставитися. Як тільки ми повертаємося до Києва, проходимо спеціальні процедури, масаж, плаваємо в басейні. Тому на кожну наступну гру виходимо з легкістю і граємо в задоволення.