10 квітня 2019 17:01
40

Официально: Карлос де Пена - игрок "Динамо"

Футбольний клуб «Динамо» уклав угоду з 27-річним уругвайським вінгером/форвардом Карлосом де Пеною.


Карлос Марія де Пена Боніно підписав з «Динамо» контракт, перебуваючи у статусі вільного агента. Угода розрахована до кінця сезону 2018/2019 з опцією продовження.


У новому клубі Карлос виступатиме з ігровим номером 14 на формі.


***


Карлос де Пена – вихованець футбольної школи уругвайського клубу «Насьональ». Дебютував за основну команду 20 лютого 2013 року у гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти «Толуки» (3:2). 2 червня 2013 року, в останньому турі чемпіонату Уругваю, де Пена забив свій перший гол, вразивши ворота «Монтевідео Вондерерс» і принісши перемогу своїй команді (2:1).


1 вересня 2015 року де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійського Чемпіоншипа «Мідлсбро».


31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов до клубу «Реал Ов'єдо», що представляє Сегунду. 19 липня 2017 року контракт де Пени з «Мідлсбро» був розірваний за обопільною згодою сторін.


У 2018 році Карлос знову виступав за «Насьональ», після закінчення сезону став вільним агентом.

Усе вирно, в сторою нападників 0.., безкоштовно..., ось тобі 2 місяці..., ось повноформатний контракт...., покажи що вмієш.
Если выбирал Красников, то может быть толк
контракт на 2 месяца? (конечно типа есть возможность продления), как-то это все странно, мягко говоря, выглядит
Значит на Русине поставили крест....
Сховати
RBaggio, Русину за свой шанс руками ногами надо цепляться, но к моему сожаленью пока увы похастаться нечем.
Все рассматривают игрока под первую команду. А никто не подумал, что решили подтянуть кондиции парню, и продать его потом за условные там 1-1,5 ляма куда-нибудь? Хотя сам в это не верю :), но...
И возраст такой, что прогрессировать уже не будет...
учитывая нынешние финансовые возможности Динамо (я предполагаю что они не высоки) то как говориться и рак рыба. контракт до конца сезона как я понял, а там будет видно, вдруг повезло и это классный игрок.
На халяву и уксус сладкий ...
На халяву и уксус сладкий ...
Раз такое случилось, то остаётся только удачи парню пожелать, И чтобы он в молодёжке до конца контракта не "адаптировался". Надеюсь, что те, которые принимали решение заключить с ним контракт, знали, что делают. А сам я не знаю радоваться мне или печалиться, потому что я не видел его возможности (нарезка - это такое себе...).