9 квітня 2019 17:19
1

Евгений КРАСНИКОВ: "У "Динамо" перспективная команда. Победы обязательно придут"

Після матчу 1/4 фіналу Кубка України між Шахтарем та Динамо віце-президент київського клубу прокоментував зустріч на ОСК Металіст спеціально для FootballHub.


– Динамо слідом за поразкою в УПЛ програло Шахтарю і в Кубку…
Прикра поразка, при тому, що команда нічим не поступалася гірникам. І, на мою думку, заслуговувала на більше.


– Вилучення Гармаша і помилки Кадара в обороні стали ключовими у поєдинку?
Для України матчі такого рівня є ключовими – це дербі номер один в країні. Через те і емоції на полі зашкалюють. До вилучення Гармаш був одним із найкращих на полі, але, на превеликий жаль, припустився непоправної помилки.


Щодо епізоду з голом у ворота Динамо, то не можна не відзначити Тайсона. Як і в останньому матчі в чемпіонаті, так і напередодні у Кубку Тайсон змусив захисника зробити помилку. І створити 100% момент для Мораєса.


Тайсон – це гравець, який самотужки може вирішити долю матчу. Як зараз модно говорити, він футболіст, котрий справді робить різницю. На моє переконання,


Тайсон кілька останніх років безсумнівно є найкращим футболістом чемпіонату України. Хоча, наскільки я пам’ятаю, цю нагороду йому ще жодного разу не вручали.


Це мене дуже дивує. А взагалі я вважаю, що у нас в Динамо молода і перспективна команда, у якої є майбутнє. І великі перемоги обов’язково прийдуть.

Дипломатично, но нечестно.