9 квітня 2019 14:23

"Вест Хэм" проведет кадровую революцию. Какая судьба Ярмоленко?

Андрій Ярмоленко продовжує відновлення після складної травми, якої вів зазнав ще у жовтні минулого року. Нещодавно головний тренер "Вест Гема" Мануель Пеллегріні сказав, що розраховує на гравця збірної України вже у наступному сезоні.




Та цілком можливо, що Андрій не впізнає свою команду після повернення. За інформацією британських ЗМІ, молотобійці мають намір всерйоз змінити склад. Зокрема, вже не перший місяць ведуться розмови щодо підписання Антоніо Валенсії. У еквадорця влітку завершується контракт із Манчестер Юнайтед і продовжувати його сторони не будуть. Також Мануель Пеллегріні планує повернути в АПЛ зірку Роми Едіна Джеко. Боснієць вже виступав під керівництвом чиліця. Було це із 2013 по 2015 роки, коли Пеллегріні тренував Манчестер Сіті. Під час співпраці із чилійцем Джеко був основним нападником у складі містян.


Зараз позиція форварда є актуальною для Вест Гема, адже Чічаріто дуже мало забиває і практично втратив місце у старті, а Марко Арнаутович цілком ймовірно, що покине Вест Гем влітку. Лондонці ледь втримали австрійця під час зимового трансферного вікна. Щодо втрат Вест Гема, то покинути команду Ярмоленка може і Феліпе Андерсон. Реал вважає бразильця запасним варіантом, якщо не вдасться прилбати Азара у Челсі. Вже точно попрощається із Вест Гемом Енді Керролл. У нападника влітку закінчується контракт і обидві сторони дійшли висновку, що продовжувати його немає сенсу.


Яким буде майбутнє Андрія Ярмоленка у ситуації глобальної кадрової революції? Мануель Пеллегріні запевнив, що вірить в українця та впевнений у його високому індивідуальному рівні та професіоналізмі. Тренер чекає на повернення українця вже до наступної передсезонної підготовки.