9 квітня 2019 11:16

Юрий ВЕРНИДУБ: "О недооценке "Ингульца" не может быть и речи"

Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував офіційному сайту ФФУ результати жеребкування в Кубку України, де в півфіналі його підопічні зустрінуться з «Інгульцем»:


- Те, що нам дістався опонент, який виступає в першій лізі, не повинно заспокоювати. Навпаки, це тільки змусить мобілізуватися на важку боротьбу з дуже мотивованим суперником. Тим паче що футболісти «Інгульця» у чвертьфіналі взяли гору над «Карпатами» з їхнім кубковим характером. Тож про якусь недооцінку команди з Петрового не може бути й мови - тільки повага, і, думаю, на нас чекає непростий виїзд на Кіровоградщину. Про якісь кубкові завдання поки що говорити не буду, давайте повернемося до цієї теми вже після матчу з «Інгульцем».


Зараз для мене важливо, аби мої підопічні як слід відновилися після важкого чвертьфінального протистояння зі «Львовом». Також сподіваюся, що ті гравці, які перебували в лазареті, повернуться й допоможуть нам у суботу в поєдинку з донецьким «Шахтарем». А вже потім ми зосередимося на «Інгульці»...