8 квітня 2019 15:49

"Волынь" - "Динамо" 0:5. Первенство U-19. Отчет о матче

У перенесеному матчі 3-го туру чемпіонату U19 «Динамо» в гостях упоралося з «Волинню».


У першому таймі кияни впевнено контролювали хід зустрічі, багато атакували і двічі зуміли розписатися у воротах господарів поля.


Спершу активний Ісаєнко опинився на ударній позиції, спокійно переграв воротаря і спрямував м'яч у сітку, тим самим відкривши рахунок у матчі.


Другий точний удар на рахунку Мащенка. Шулянський, який був дуже помітним на своєму фланзі і створив супернику чимало проблем, навісив точно на Вадима, а той відправив м'яч у ворота головою.


Ісаєнко оформив дубль уже в дебюті другого тайму. Розіграш кутового призвів до того, що форвард «Динамо» з пари метрів пробив воротаря господарів і довів рахунок до розгромного.


Окресливши свою значущу перевагу, кияни спокійно продовжили контролювати гру, трохи зменшивши оберти. Незважаючи на це, четвертий м'яч у воротах «Волині» все-таки побував. Знову Шулянський став автором результативного пасу, цього разу віддавши передачу на Михайленка, який із гострого кута влучив точно в ціль!


Господарі, як не старалися, змінити цифри на табло не могли. Фінальну ж крапку в цій грі поставив Ванат, замкнувши головою навіс Дмитрука.


5:0 - впевнена перемога підопічних Ігоря Костюка в Луцьку!


Чемпіонат U-19. 3-й тур


м.Луцьк. Стадіон «Підшипник». 100 глядачів


«Волинь» (U19) - «Динамо» (U19) - 0:5 (0:2)


«Волинь»: Харченко, Тишкун, Зінь, Мороз, Максимчук, Мартинюк (Миронюк, 73), Рябов (к), Білінський (В.Кристін, 83), С.Кристін (Кухаревич, 50), Фомін (Теліховський, 36), Богомаз (Гуменяк, 81).


«Динамо»: Нещерет, Сирота (Скорко, 85), Біловар (Вівчаренко, 85), Ярош, Дмитрук, Білошевський, Мащенко (Забарний, 85), Волошин (Блізніченко, 76), Шулянський, Михайленко, Ісаєнко (к) (Ванат, 71).


Голи: Ісаєнко (28, 48), Мащенко (40), Михайленко (82), Ванат (89)


Попередження: Білінський (35), Теліховський (39) – Ісаєнко (63)