4 квітня 2019 22:41

Младен БАРТУЛОВИЧ: "Желаю, чтобы в Днепр вернулся большой футбол"

Півзахисник луцької «Волині» Младен Бартулович, який дуже добре знайомий дніпровським вболівальникам, поділився власними враженнями від матчу проти СК «Дніпро-1» (1:1):


- Хотілося засмутити лідера, адже нам самим треба підійматися у турнірній таблиці. Знали, що нас чекає дуже серйозний суперник і показали, на мій погляд, достойну гру, а нічийний результат став закономірним. У дніпрян були свої моменти, ми у другому таймі у нас було два-три чудових моменти, щоб відзначитись. Скажемо так, що гіркий осад залишився, але і нічия з лідером також непогано.


– У тебе була сутичка у другому таймі. Це через великий настрій і бажання переграти лідера?


– Звичайно, ми вірили в перемогу. Якщо в неї не вірити, то навіщо виходити на поле? Все це емоції та взагалі, футбол – це емоції. Ми з Юрчуком давно вже знайомі. Так, трохи завелися, але нічого страшного, зараз поспілкуємося і буде все нормально.


– Що хочеш побажати дніпровським вболівальникам?


– Хочеться побажати, щоб команда була в УПЛ, ну і «Волинь», щоб також вийшла в Прем’єр-лігу, і ми будемо там грати разом, і буде дуже цікаво. Ну а всім вболівальникам великій привіт, і щоб у Дніпро повернувся великий футбол.