4 квітня 2019 18:47
3

Источник: президента ФФУ Павелко вызвали в швейцарскую прокуратуру как обвиняемого

Прокуратура швейцарського міста Поррентрюї викликала президента Федерації футболу України Андрія Павелка у справі про погрози на адресу журналіста Арно Беда.


Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила молодіжна громадська організація "Ініціативи майбутнього".


"Пане Павелко, в рамках відкритого проти Вас кримінального провадження за фактом погроз і спроб залякування просимо Вас як обвинуваченого з’явитись 4 квітня до прокуратури Поррентрюї". Це – пряма цитата з повістки до швейцарської прокуратури для глави бюджетного комітету ВР Андрія Павелка. Який тепер до всіх своїх численних посад додав ще й фігуранта у справі про погрози та залякування журналіста Арно Беда. Того самого, що викрив його багатомільйонні корупційні злочини.


А тому даремно Ви, Андрію Васильовичу, зарікались від тюрми. Ми ж сподіваємось, що Ви розумієте: швейцарська прокуратура – не українська, тож їй байдуже, входите Ви до близького оточення президента Порошенка, чи ні. Для неї важливо, що Ви несете пряму загрозу життю громадянину цієї країни.


Інакше б не діставав Ваш адвокат цю прокуратуру питанням (дуже дивним для захисника такої милої й невинної овечки, яку Ви на фотографіях до статей про Вашу корупцію бачите), вийдете Ви з допиту, чи Вас вивезуть ;)


Зі свого боку радимо Вам, Андрію Васильовичу, таки з’явитись на допиті, ну або Вас оголосять у міжнародний розшук за неявку до прокуратури


P.S. А феєричним же, Андрію Васильовичу, у Вас видавсь початок кар’єри в UEFA!" - йдеться у повідомленні організації, яка надала ще й документи.



На нары...
если полетел, то расходы на перелет и проживание укажет как командировка в интересах ффу? даже еслиего посадят, то спасут очко от дела мораэса
"Я требую продолжения банкета!" (к/ф "Иван Васильевич меняет профессию")