28 березня 2019 21:23

Георгий ЦИТАИШВИЛИ: "После сборной есть небольшие миктротравмы, но через несколько дней я буду в полном порядке"

Атакувальний хавбек повернувся у розташування "Динамо" після матчів за збірну України U-19.


- Георгію, з яким настроєм і якими думками ти повернувся у розташування клубу?

- Настрій чудовий, хотілося пошвидше повернутися і вже допомагати "Динамо". Емоції? Досвід отримали, але результат не здобули. Але нічого, будемо рухатися далі.


- Ти забив у всіх трьох матчах в еліт-раунді!

- Я забив, але ж команда далі не пройшла. Я вже якось казав після свого дебюту за першу команду проти "Шахтаря" - все неважливо, якщо команда не перемагає. Забити можна і 5 і 10 голів, але це марно, якщо команда не перемагає...


- Який з матчів був найважчим?

- Я взагалі не можу сказати, що якісь були дуже важкими. Ми самі втратили очки. Якби виграли сербів маючи перевагу - пройшли б далі. Італії поступилися, але ми класно відіграли з бельгійцями. Але нічого, у нас попереду будуть перемоги.


- Що сказав тренер?

- У нас новий тренер, це були перші матчі Сергія Миколайовича Нагорняка, то ж йому теж було важко. Мені дуже сподобалося з ним працювати. Він сказав, що спостерігатиме за нами, побажав удачі.


- Як функціонально себе почуваєш після збірної?

- Все добре в цілому. Є маленькі мікротравми, проте вони незначні - лише кілька днів і я буду в повному порядку. Я добре готовий, ми всі дуже хочемо, щоб вже почалися ігри і ми могли себе проявити.