27 березня 2019 11:37
1

Василий САЧКО: "Полтаву буду помнить всегда - здесь прошли лучшие годы моей карьеры"

Екс-наставник "Ворскли" Василь Сачко, який офіційно залишає полтавський клуб, про що було повідомлено сьогодні, 27 березня, звернувся до вболівальників та співробітників ФК "Ворскла".


- Полтаву буду пам’ятати завжди. Тут пройшли справді найкращі роки моєї футбольної кар’єри. Багато чого можна пригадати, але точно не буду цього робити сьогодні. Є час для самоаналізу, потрібно трішки перепочити. Перш за все, хочу сказати велике спасибі керівникам клубу – Костянтину Жеваго, Романові Черняку, Олегу Лисаку, з якими ми спільно вирішували найвищі завдання, що стояли перед нами у різних турнірах.


Я дуже пишаюся тим, що мені довелося працювати зі справжніми професіоналами. Це ж стосується і хлопців у команді, і обслуговуючого персоналу, і моїх помічників, на яких завжди можна було покластися у складний момент. Певен, за час, який мені було довірено керувати тренувальним процесом "Ворскли", зроблено немало. Буду щасливим, якщо мій наступник про це колись згадає хоча б одним рядком.


Низький уклін усім, хто був поруч із командою в роки мого тренерства: хлопцям із 22-го сектора, Автофанам, усім, хто за будь-якої погоди ходить на трибуни нашого стадіону підтримати команду. Від’їжджаючи з Полтави, яка по праву носить звання Духовної столиці України, залишаю тут частинку свого серця, і обіцяю обов’язково повернутися, - резюмував Василь Сачко.

Удачі