26 березня 2019 16:56

Сборная Украины U-21 завершила турнир в Турции ничьей с Латвией, Русин отличился голом, другой динамовец - автоголом

В останньому матчі на міжнародному турнірі Antalya Cup 2019 у Туреччині молодіжна збірна України зіграла внічию з командою Латвії.

Четвертий ігровий день на турнірі виявився для молодіжної збірної України нічийним — команда здобула очко у грі з командою Латвії, що дозволило українцям залишитися на чолі турнірної таблиці. Нагадаємо, раніше синьо-жовті зіграли з Естонією (0:0), Македонією (3:1) та Казахстаном (2:0).


Оскільки ще вчора українці грали проти казахів, сьогодні у грі з латвійцями головний тренер «молодіжки» Руслан Ротань провів ротацію й надав шанс проявити себе іншим гравцям. Але якнайкраще в першому таймі проявив себе форвард Назарій Русин, який вдало завершив дії партнерів та відкрив рахунок у матчі.


Другий тайм вийшов дуже важким для українців. Латвійці, які на турнірі зіграли унічию з Казахстаном та перемогли Македонію, мали кілька гарних нагод відзначитися. Лєднєв, який вийшов на заміну, заробив пенальті в наші ворота, але чудово зіграв воротар Олег Білик. Згодом голкіпер синьо-жовтих ще двічі рятував свої ворота. Але втримати перемогу українці в підсумку не зуміли, пропустивши гол на останній хвилині зустрічі.

Чи стала наша команда переможцем міжнародного турніру Antalya Cup 2019, стане відомо після завершення поєдинку Естонія — Македонія.

Нагадаємо, що цей збір є одним з етапів підготовки команди до офіційних змагань. У відбірному турнірі Євро-2021 (U-21) синьо-жовті стартують 6 вересня матчем із Фінляндією.
Міжнародний турнір Antalya Cup 2019

Латвія (U-21) — Україна (U-21) — 1:1 (0:1)

Голи:
Романчук (90+1, автогол) — Русин (15).

Нереалізований пенальті: Латвія (66).

Україна: Білик, Дубінчак (Лєднєв, 61), Вантух, Чеберко, Русин (Сердюк, 46), Козак, Алібеков, Смирний, Семеніхін (Романчук, 73), Якимець, Стецьков.