26 березня 2019 16:20
6

Федерация футбола Люксембурга тоже требует засчитать Украине техническое поражение

Федерація футболу Люксембургу має намір подати протест в УЄФА відносно неправомірності натуралізації Жуніора Мораєса. Про це заявив сам президент цієї організації Поль Філіпп в інтерв’ю люксембурзькому виданню RTL.


Чиновник люксембурзької Федерації футболу заявив. що вони надішлють скаргу вже у вівторок. Вони вважають, що Україна порушила правила натуралізації футболістів, звертаючи увагу на те, що Мораєс не перебував безперервно на території України протягом 5-ти років.


Люксембуржці наголошують, що і їхня збірна, і збірна Португалії повинні отримати по 3 пункти за матч зі збірною України.


Незрозуміло, на що розраховують керівники Федерації футболу Люксембургу, подаючи цей протест. FootballHub писав раніше, що оренда Жуніора Мораєса у китайський Тяньцзинь Цюаньцзянь ніяк не впливає на визнання безперервності проживання на території України. А отже, можна стверджувати, що Мораєс проживав на території України безперервно протягом 5-ти років.

Если действительно впаяют два технаря, это будет апофеозом руководства Павелко
Сховати
Кепа, у него что не случай, то апофеоз! Это же сказочный д..н!!!
Сховати
Dynamix, Вот этот персонаж, павелко который, сам ходячий апофеоз всего абсурдного, что случилось в украинском футболе. Надеюсь, что дни его сочтены и пошел обратный отсчет.
Сховати
Игорь_pashik 73, хотелось бы верить!
Я же говорил что слух прошел что могут засчитать техническое поражение из-за мораеса, а тут заминусовали наивные люди
А FootballHub это точно знает? Точно-точно?