25 березня 2019 22:41

Сборная Украины U-20 с двумя динамовцами победила Уругвай

Юнацька збірна України U-20 провела другий товариський матч на своєму іспанському зборі. Після перемоги над Південною Кореєю (1:0) синьо-жовті зустрічалися з командою Уругваю.


Відзначимо, що поєдинок мав зовсім не товариський характер, свідченням чого є відразу три вилучення. Арбітр показав червоні картки двом гравцям суперника й нашому Олександру Сафронову.


Уругвайці першими пішли в наступ і у стартові 10 хвилин були значно активнішими за українську збірну. Однак синьо-жовті швидко оговталися й перехопили ініціативу. Як наслідок, на 39-й хвилині Денис Устименко вивів нашу команду вперед. А відразу по перерві Денис Янчак, який щойно вийшов на заміну, подвоїв перевагу підопічних Олександра Петракова.


Після цього на полі почали виникати сутички, і гра набула відверто жорсткого характеру на межі із грубістю. Південноамериканці явно не бажали миритися з поразкою і провокували наших гравців. У підсумку дійшло до обопільного вилучення, а потім поле за другий «гірчичник» залишив ще один уругваєць.


Наші суперники спромоглися забити один м'яч, і поєдинок завершився перемогою українців з рахунком 2:1.


Товариський матч

Уругвай (U-20) — Україна (U-20) 1:2 (0:1)

Голи: Араухо (72) — Устименко (39), Янчак (47).


Україна: Різник, Бескоровайний (Веремієнко, 75), Попов, Корнієнко, Бондар, Сафронов, Хахльов (Авраменко, 85), Мусолітін (Бєляєв, 46), Устименко (Конопля, 70), Булеца (Кулаков, 70), Вакула (Янчак, 46, Дришлюк, 70).


Вилучення: Скіаппакассе (61), Бускетс (81) — Сафронов (61).