24 березня 2019 23:15

Тренер "Карпат" рассказал, как команда готовится ко второму этапу чемпионата

Після спарингу проти "Ниви" головний тренер "Карпат" Фабрі Гонсалес розповів про те, чим цей матч був корисним для "зелено-білих".


- Важливо те, що ми отримали змогу підтримати свою форму. Це не офіційний матч, але все ж спаринг був корисний, адже зараз у нас доволі велика пауза. Я радію з того, що вдалося залишити поле без травм. У таких матчах саме цей показник є ключовим, і я дуже хвилююся, щоб всі залишилися здоровими.


- Сьогодні нарешті вийшов на поле Андрій Нестеров, який відіграв всі 90 хвилин. Складалося враження, що він грає дуже обережно...


- Звичайно, він відновився після травми. З того досвіду, який в мене є, після подібних травм гравець потребує поступово набирати впевненості. Треба дати йому можливість грати. У цій грі він не був настільки впевнений, як інші гравці, але це цілком зрозуміло. Ми допоможемо йому, дамо більше шансів, щоб він зміг відкинути усі страхи та перешкоди.


- Чи отримали ви якусь корисну інформацію? Можливо, хтось з гравців по-новому себе показав?


- Ми дали більше ігрового часу тим хлопцям, які менше грали з початку року. Свій шанс отримав Бусько, Ковтун, Варгас, то й же Нестеров. Також ми отримали можливість подивитися на молодь – Притулу, Ляха, Харжевського, Задерейка...


- Якими є подальші плани команди на півтора тижні?


- До середи матимемо тренування, потім буде одноденна перерва, і вже з четверга починаємо готуватися до двох дуже важливих матчів – проти "Ворскли" удома та проти "Інгульця", у кубковому матчі, на виїзді.