22 березня 2019 09:58

Руслан РОТАНЬ: "Ребята хотели победить и создали для этого достаточное количество моментов"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував результат свого першого матчу на чолі команди.


У рамках підготовки до відбору на Євро-2021 (U-21) синьо-жовті беруть участь у товариському турнірі в Туреччині. Сьогодні в першому матчі змагань вони зіграли внічию з командою Естонії (0:0). Після гри дії своїх підопічних оцінив головний тренер Руслан Ротань.

— Вітаємо вас із дебютом. Чи було присутнє хвилювання перед першим матчем у якості наставника молодіжної збірної?

— Дуже дякую. Звичайно, я завжди хвилюватимуся за свою команду і в плані результату, і в плані всього, що стосується колективу. Щодо гри, то хочеться сказати компліменти на адресу футболістів. Мені сподобалися їхня самовіддача, азарт. Вони хотіли перемогти і створили для цього достатню кількість моментів. У підсумковому результаті немає нічого страшного — ми працюємо лише третій день, хлопці звикають до наших вимог. Радує те, що вони це роблять, нехай щось і виходить краще, а щось — гірше.

— Ви провели два тайми різними складами. Хочете переглянути якомога більше виконавців?

— Намагаємося всім хлопцям дати ігрову практику. Сьогодні ми дали трохи більше часу тим, хто не так часто виступав за свій клуб. Є гравці, які виходять на поле на постійній основі, тому в нас були заміни, і дехто зіграв по 20 хвилин. Інформацію по матчу збираємо, вона для нас дуже важлива.

— Футболісти виконали завдання на гру?

— Звичайно, не на всі сто відсотків. Ми завжди прагнемо перемоги, тож хотілося б і сьогодні виграти.