20 березня 2019 15:03
1

Роман БЕЗУС: "С серьезными схемами столкнулся в "Динамо" - это сковывало"

Роман Безус розповів про те, чому йому не вдалося заграти в «Динамо» та «Дніпрі».


– В «Динамо» та «Дніпрі» ви грали нестабільно. Чому не вдалося стати залізно основним в цих клубах?


– В «Динамо» були проблеми в психологічному плані. Виходив і десь переживав. 2-3 матчі були невдалі і не міг впоратися з тиском. Сам на себе тиснув – завжди критично ставлюся. Так воно й пішло. Були хороші епізоди, але не завжди. В «Дніпрі» вже відчувалося полегшення в голові, були інші думки. Там була дуже велика конкуренція і свої проблеми. Не відчував там повну довіру, яка була в Полтаві. Десь 30 відсоткам футболістам зі 100 вона потрібна.

– Сергій Ребров говорив, що ви не вписуєтеся в його схему. Ходять розмови, що ви недисциплінований гравець на полі – не тримаєте лінії, забігаєте в чужі зони. Було таке?

– Частково так. Було раніше. Вперше з серйозними схемами я зіткнувся в «Динамо». Було важко – це сковувало деякі дії. Розумів майже все, але інколи треба бігти лише в конкретну зону. А голова думала – можна і тут м’яч отримати. Були періоди, що робив лише те, що й хотіли від мене. Але це не завжди виглядало краще. Коли вже в Бельгії опинився, часто змінювалася тактика. І в цьому плані я став більш освіченим.


Андрей Сенькив

Это сладкое слово - свобода ! )